Daugkartinis čempionas varžovams vilčių nepaliko

Vilniuje, „SEB arenoje“, penktąjį kartą Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) surengtame sporto žurnalistų badmintono turnyre didesnių staigmenų nesulaukta – nugalėtojo laurai ir vėl atiteko „TVPlay Sports“ komentatoriui Maksimui Vojevodinui. Prasta sportine forma besiskundęs turnyro favoritas čempiono taurę į viršų kėlė ketvirtą sykį iš eilės.

Foto: Alfredas Pliadis

Pirmajame etape visas penkias pergales iškovojęs M. Vojevodinas ketvirtifinalyje 21:4 nugalėjo Marių Bagdoną (15min), pusfinalyje 21:3 pranoko Aurimą Kuckailį (Delfi), o finale 15:1, 15:6 privertė pasiduoti LSŽF prezidentą Tautvydą Vencevičių.

Maksimas Vojevodinas. Foto: Alfredas Pliadis

Kovoje dėl trečiosios vietos A. Kuckailis 21:5 nugalėjo svečio teisėmis turnyre dalyvavusį Tomą Urbelionį.

Pirmajame etape puikiai pasirodęs ir pirmąją vietą savo grupėje užėmęs LSŽF prezidiumo narys Andrius Čerškus buvo priverstas pasitraukti jau po ketvirtfinalio, kuriame 16:21 nusileido T. Urbelioniui.

Tarp merginų pirmąją vietą iškovojo konkurenčių, deja, nesulaukusi, bet su vyrais puikiai kovojusi Patricija Babrauskaitė (TV3).

Iš viso turnyre jėgas išbandė 11 dalyvių. Badmintono turnyro čempionui atiteko nugalėtojo taurė, prizininkams – medaliai.