Geriausioje rugpjūčio sporto nuotraukoje – futbolininkų dvikova

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) kartu su naujienų portalais 15min.lt ir sportas.info rengiamo „Mėnesio sporto nuotraukos“ konkurso aštuntuoju šių metų laureatu tapo Elijus Kniežauskas. Jo nuotrauka iš „Kauno Žalgirio“ ir Vilniaus „Riterių“ futbolo komandų rungtynių išrinkta geriausiu rugpjūčio mėnesio kadru.

Laureatas surinko 16 taškų iš 45 galimų. E. Kniežauskas užfiksavo „Kauno Žalgirio“ saugo Lino Pilibaičio dvikovą su „Riterių“ vartininku Tomu Čepuliu.

Antras liko Rokas Lukoševičius, surinkęs 14 taškų. Jis konkursui atsiuntė sustabdytą Marijaus Butrimavičiaus triumfo Lietuvos triatlono taurės varžybų šeštajame etape Veisiejuose akimirką. Iki tol visuose etapuose Marijus buvo antras.

Trečią vietą pasidalijo Saulius Čirba ir Vytautas Dranginis. Jie pelnė po 11 taškų. Saulius Marijampolės stadione užfiksavo jaunąjį futbolo sirgalių, o Vytautas konkurso organizatoriams pateikė nuotrauką iš motociklų akrobatų pasirodymo.

Rugpjūčio mėnesio sporto nuotraukos rinkimuose dalyvavo 16 Lietuvos fotografų. Nuotraukas vertino 15 fotografijos, žiniasklaidos ir sporto atstovų. E. Kniežauskui bus įteikta LSŽF rėmėjo „Hummel“ dovana – 100 eurų vertės čekis