Sporto žurnalisto įvartis – tarp sezono gražiausiųjų

Lietuvos sporto žurnalistai mėgsta futbolą, todėl 2015 metais rungtyniavo įvairaus lygio Lietuvos čempionatuose.

Nemažas būrys žiniasklaidos atstovų yra susibūrę į LSŽF prezidiumo nario Tautvydo Vencevičiaus vadovaujamą komandą „Pressas“, kuri šiemet dalyvavo SFL C diviziono (Lietuvos VI lyga) čempionate. Deja, ekipai per 22 rungtynes pavyko iškovoti tik 2 pergales ir kartą sužaisti lygiosiomis, todėl kitą sezoną bus žaidžiama D divizione.

Pavieniai sporto žiniasklaidos atstovai žaidė ir kitose komandose. Kitas LSŽF prezidiumo narys – Dalius Matvejevas – didžiąją sezono dalį gynė komandos „Trivartis“ vartus (bet spėjo ir aikštėje pažaisti) ir su ja užėmė 9-ąją vietą SFL B divizione. Toje pačioje lygoje 6-ąją vietą užėmusiems „Ozo tapyrams“ 1 įvartį pelnė ir 2 rezultatyvius perdavimus atliko Karolis Tretjakas (alyga.lt, krepsinis.net).

Ingvaras Butautas (Sportas.info) aikštėje nepasirodė, tačiau vadovavo „Pietų IV“ komandai, C divizione vienu laipteliu aplenkusiai „Pressą“.

Turime atstovų ir aukštesnio lygio varžybose. Naujasis LSŽF narys, Vilniaus „Žalgirio“ auklėtinis Ervinas Kvitkauskas (futbolo.tv) šį sezoną neužbaigė III lygios čempionato dėl subyrėjusios komandos.

Na o geriausiai sekėsi TV3 sporto žurnalistui Aurimui Tamulioniui, kuris III lygoje TEC komandai (8 vieta) pelnė 3 įvarčius. Vienas jų pateko ir į gražiausių Vilniaus III-VII lygų įvarčių rinkinį.

P.S.: Sveikiname Lietuvos regbio federacijos prezidentą Rytį Davidovičių tapus SFL A diviziono čempionu!

III-VII lygų gražiausių įvarčių rinkinys (Aurimo įvartis jame – pats paskutinis):