Įvyko pirmasis naujojo prezidiumo posėdis

Vasario 1 d. į pirmąjį posėdį susirinko naujai išrinktas LSŽF prezidiumas. Posėdyje dalyvavo ir buvęs federacijos prezidentas Gintaras Nenartavičius. Jis pasveikino naująjį vadovą, perdavė federacijos antspaudą, pažadėjo atsiųsti trūkstamas ataskaitas, tarė atsisveikinimo žodį ir padėkojo kartu su juo dirbusiems prezidiumo nariams.

Posėdyje nuspręsta kaip įmanoma greičiau perduoti reikalingus dokumentus Registrų centrui, sutvarkyti kitus būtinus formalumus.

Nuspręsta vykti į AIPS kongresus ir artimiau susipažinti su šios organizacijos vykdoma veikla. Į Budapešte (kovo 26-29 d.) vyksiantį „AIPS Europe“ suvažiavimą deleguotas LSŽF viceprezidentas Dalius Matvejevas, o į AIPS kongresą Seule (gegužės 9-13 d.) turėtų vykti prezidentas Tautvydas Vencevičius ir generalinis sekretorius Tomas Gaubys.

Posėdyje iškeltas tikslas stengtis pritraukti į LSŽF kuo daugiau naujų narių, rengti seminarus, sporto varžybas. Artimiausiu metu numatoma surengti sporto žurnalistams kalnų slidinėjimo varžybas.

Šeštadienį (vasario 4 d.) Druskininkuose vyks „LTeam“ olimpinis žiemos festivalis. Surinkti LSŽF komandą ir koordinuoti išvyką patikėta Andriui Čerškui.